Word lid

Word lid

Sinds 2013 is de BeHPR erkend als een vzw. Het BeHPR ondernemingsnummer is 518.938.320.

De BeHPR (vzw/asbl) werd opgericht in maart 2013. BeHPR is een initiatief van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Reumatologie (KBVR) en verschillende zorgprofessionals. De bestuursleden zijn dan ook health professionals of vertegenwoordigers ervan uit verschillende disciplines.
Alle gepassioneerde health professionals met een bijzondere interesse in de reumatologie, kunnen lid worden van de BeHPR vzw/asbl.


Word lid van de BeHPR

VOORDELEN

Samenwerken tussen zorgprofessionals

Samenwerken tussen zorgprofessionals

Leer en deel is de boodschap van BeHPR. Kom meer te weten van andere zorgprofessionals en werk multidisciplinair

EULAR

EULAR

De Europese Liga tegen reuma is een Europese niet-gouvernementele organisatie die de mensen met artritis / reuma, gezondheidswerkers en wetenschappelijke verenigingen van de hele Europese natie vertegenwoordigt. BeHPR is er lid van.

Netwerken via Facebook

Netwerken via Facebook

Een gesloten Facebook-groep alleen voor health professionals. we gebruiken de sociale media om het woord snel te verspreiden en zorgverleners te verbinden.

Wetenschappelijk werken

Wetenschappelijk werken

Dankzij de input van leden en partners, kunnen we samenwerken aan wetenschappelijke artikelen, projecten / evenementen en opleidingsmomenten. Ook kunnen we dan op een effciënte manier deelnemen aan wetenschappelijke studies.

Single Point of Contact

Single Point of Contact

Met de website BeHPR.be die toegankelijk is voor iedereen, kan informatie gedeeld worden, is de agenda van alle evenementen en opleidingsmomenten in België beschikbaar.

Opleidingen

Opleidingen

Naast het BeHPRcongres dat in de marge van het Reuma congres wordt georganiseerd is er ook een wetenschappelijke avond in november (op 2 locaties in Vlaanderen) en een jaarlijks symposium in april.

GET IN TOUCH

Address: Imperiastraat 16 – 1930 Zaventem
Email: contact@bephr.be
Tel: +32 475 29 77 88

BeHPR

www.behpr.be

Follow Us

Copyright © All Rights Reserved.